PRIVACY - General Data Protection Regulation

Bij inschrijving werd uw gsm nummer gevraagd in eerste instantie om u vlug te kunnen contacteren bv. paspoort vergeten en in ondergeschikte orde om u een boodschap te sturen ... U zal kunnen beamen dat dit best meevalt, 1 of 2 keer jaarlijks ;-)

Sommige mensen zijn ondertussen verhuisd, hebben studies afgerond etc.

Om u niet onnodig lastig te vallen en nu per 01.05.2018 ons VOLLEDIG KLANTENBESTAND [!] op punt te zetten (geen ongewenste sms) kan u met dit formulier duidelijk maken dat u geen communicatie (sms, email) meer wil ontvangen of zelfs volledig 'vergeten' wil worden* Wij bedanken u alvast voor de genomen moeite ;-)

*Wij houden alleen de noodzakelijk en wettelijk voorgeschreven gegevens bij ter identificatie in het zonnecenter. Deze worden nooit aan derden overgedragen en kunnen op eenvoudig verzoek ingekeken, aangepast en/of verwijderd worden. Wij stippen aan dat opladingen onbeperkt in tijd geldig blijven en nooit cash worden uitbetaald bij eventuele stopzetting van een account wegens verhuis e.d.m. Wij verwijzen hierbij naar onze privacyregels en algemene verkoopsvoorwaarden

Een Woordje Uitleg

DIT FORMULIER HOEFT U ALLEEN TE GEBRUIKEN INDIEN U IN DE TOEKOMST GEEN SMS OF E-MAIL COMMUNICATIE WENST TE ONTVANGEN!

price img

Dit formulier is bedoeld om ons kiosk klantenbestand volledig up to date te brengen met de nieuwe privacy regels. M'n excuses aan de mensen die vroeger misschien een STOP hadden gesms't. De bedoeling is dat al deze wijzigingen nu per direct worden doorgevoerd aan de KIOSK ( en zo door de software ontwikkelaar worden voorzien bij nieuwe inschrijvingen)

Dank voor de moeite

Bestel lampen online

ZBBR512170

100k110hptrans

wwheat

 

www.bluered.be

icons8 telephone 50 0486-726145

De lampen van de toekomst!

Lampen die UV-, collageen- en infraroodlicht combineren.

Cosmedico heeft met RUBINO & WILD WAVE het perfecte uitgebalanceerde werkingsspectrum van UV en rood licht voor een gladde huid en een mooie bruining. Het rode licht verhoogt de verdraagzaamheid voor het UV en daarmee de beleving tijdens het gebruik. Het uitgebalanceerde spectrum van deze lampen verbetert de directe pigmentering tot wel 50%.
Het rode licht spectrum zorgt onder andere voor het beter verdragen van UV en geeft een "Feel Good" ervaring tijdens en na het gebruik. Dat maakt deze lampen ook zo uniek in vergelijking met tradionele zonnebanklampen.


Overtuigende resultaten:

  • Duidelijk verbeterde directe pigmentering
  • Zachter aanvoelende bruining
  • Langer aanhoudende bruining
  • Betere UV-verdraagzaamheid
  • Bescherming van cellen tegen vrije radicalen
  • Bevordering van de zuurstoftoevoer naar de huid
  • Bevordering van de stofwisseling in de huid
  • Verfrissend en glad huidgevoel
  • Aangenaam gevoel tijdens en na het gebruik

EXCLUSIEF! Lounge+ RUBINO

We are hybrid 11

NEW! UV + Red Light = Wellness

We are hybrid 14

Search

Geen product in de winkelwagen